BALIKESİR SUSURLUK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022/2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILDI

2022/2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILDI

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN'ın yeni eğitim öğretim yılı açılış mesajı:

Aziz milletimize aydınlık ve güçlü bir gelecek sunmak adına eğitimin her kademesinde fedakârca görev yapan milli eğitim ailesi olarak yeni bir öğretim yılına daha merhaba diyoruz.

 Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Görüyoruz ki çocuklarımızı hayata en iyi şekilde hazırlamak amacıyla mesleğinizin gerekliliklerini sonsuz bir özveriyle yerine getirmektesiniz. Tüm dünyada zamanın nabzını tutan, yeniliklere açık, milli ve manevi değerlere duyarlı bir nesil yetiştirmek vazifelerin en elzemidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir."  ifadesinde işaret ettiği bilinçle evlatlarımız için yüreğini ortaya koyan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Sevgili Öğrenciler,

Okul sizi hayata ve gelecekteki mesleğinize hazırlayan bilgileri sunmanın yanı sıra doğruyu yanlışı öğreten, milli ve manevi değerlerimizi özümsemenizi sağlayan bir kurumdur. Öğretmenlerinizin rehberliğinde arkadaşlarınızla yardımlaşmayı, paylaşmayı ve nice insanı duyguyu öğreten ikinci yuvanızdır. Yeni eğitim öğretim yılında her birinizin birer yıldız gibi parlaması ve göğsümüzü kabartacak nice başarılara imza atması en büyük amacımızdır.

Kıymetli Veliler,

Çocuklarınız çocuklarımızdır. Yeni eğitim-öğretim yılında da yıllardır bizden esirgemediğiniz desteğinizin devam etmesini diliyoruz. Ortak noktamız olan çocuklarımızın başarısında en önemli koşulun okul-veli-öğrenci işbirliği olduğunu unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 eğitim öğretim yılının herkes için hayırlı olmasını diliyor; sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum.  

Yeni eğitim-öğretim yılı açılış mesajının ardından AKOĞLAN bazı açıklamalarda da bulundu. İlçemiz okullarının bina güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini belirten AKOĞLAN, Şeker İlkokulu binasının güçlendirmesinin devam ettiğini, Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu ve Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ise ihale süreçlerinin tamamlandığını ve inşaat çalışmalarının başlamasının an meselesi olduğunu da belirtti. Bu okullardaki öğrencilerin başka okullarımızda eğitim öğretime başlaması için tüm çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ve gerekli planlamaların eksiksiz yapıldığını ve ilçemizdeki her bir öğrencinin eğitim öğretim göreceği binaların ve sınıfların an itibariyle tamamen hazır olduğunu belirten AKOĞLAN ayrıca okullarımızda öğretmen ve yönetici eksiğinin bulunmadığını da sözlerine ekledi. Milli Eğitim Bakanlığının Okul Öncesi Eğitim Seferberliği projesi kapsamında ilçemiz Babaköy, Günaydın, Muradiye, Karaköy ve Sultançayır mahallelerinde olmak üzere toplam 5 yeni anaokulu açıldığını da belirten Sami AKOĞLAN, tüm okullarımızda hijyen ve pandemi önlemlerinin de alındığını sözlerine ekledi.

 

Yeni mahalle Hafız Hakkı Sokak, Susurluk, Balıkesir - 0266 865 24 04

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.